Избери от навигацията
Вашата количка

За нас

Ние от Ини Комерс ЕООД сме част от Европейското семейство на Белгийската марка храни за домашни любимци "Grandorf

МИСИЯТА на Grandorf

Ние вярваме, че всички кучета и котки заслужават възможно най-добрия живот, а това започва със здравословна хранаНашата амбиция е да направим възможно най-добрата храна за кучета и котки, така че Вашият домашен любимец да се радва на дълъг и щастлив живот.

Нашите екстри:

Един милиард живи Пробиотици на кг от нашата храна, за подпомагане възстановяването и поддържането на чревната флора.

Помага за премахване на токсините, помага за усвояването на хранителните вещества, Стимулират имунната система, Предотвратява непоносимост към храна, Предотвратява алергии

В нашите сухи храни няма ПИЛЕШКО МЕСО и ПИЛЕШКИ МАЗНИНИ

Храните с високо съдържание на месо често осигурява протеини в по-големи количества. Излишъка на протеин претоварва бъбреците, което изисква от тях да работят по-усилено. Точно поради този факт, храната ни съдържа необходимото ниво на животински протеини и ние не добавяме растителни протеини, за да подпомогнем за създаването на естествен хранителен режим на Вашия домашен любимец.


Нашите топ три предимства

1. Месото е на първо място в списъка на съставките. Не присъстват алергени ( без наличие на пилешко месо и пилешки мазнини), без глутен, без пълнители. Храната е базирана на правилния хранителен баланс

2. Споделяме какво точно използваме, не рибено масло, а масло от сьомга, не просто месо, а месо с ясен и гарантиран произход (сертифицирани доставчици)

3. Всичко е разработено, за да запазите кучето или котката си възможно най-здрави.  В края на краищата храненето е първата стъпка към здравето.


Използване на бисквитки
Този сайт изпозлва бисквитки с натискане на Ок Вие се съгласявате с това.